(ВИДЕО) ТЕЖАК ЈЕ ЖИВОТ КУРТОНСКИ: На куртончињата режимски Гетева, Пандето и на Дарко им се падна да плачат на тв за тоа што Грујче ќе идел у затвор многу бргу!

0
971

На куртончињата режимски Гетева, Пандето и на Дарко им се падна да плачат на тв за тоа што Грујче ќе идел у затвор многу бргу!