(ВИДЕО) Стојановски: Ова се мерки за конкретна помош на граѓаните, одговорност мора да има

0
205

Ви го пренесуваме обраќањето на пратеникот Благоја Стојановски од СДСМ на денешната вонредна седница на Собранието за поплавите во Скопје.