(ВИДЕО) Стевче Гревче суши лаже подобро од Грујокио!

0
858

Стевче Гревче суши лаже подобро од Грујокио.
Прво лажеше дека ГРОМ ќе бидат опозициски настроени, па стапи во коалиција со ВМРО-ДПМНЕ.
По неколку години му се исполни желбата да биде опозиционер во собрание.
Да му ја исполниме желбата да биде опозиционер и во Карпош.