(ВИДЕО) СТЕВАНОСКИ : ПРВИОТ МЕЃУ НЕЕДНАКВИТЕ ГО СКРШИ МРАЗОТ И СЕ ПОЈАВИ ПРЕД СЈО ДА ОДГОВАРА ЗА СВОИТЕ КРИВИЧНИ ДЕЛА

0
211

Прилепскиот адвокат и активист на Шарената револуција Жарко Стеваноски на вчерашниот собир во својот говор рече дека власта ни ја зема слободата само за да можат да градат палати од народни пари кои може само преку зидови да ги гледаме и дека првиот помеѓу нееднаквите го скрши мразот и се појави на распитот пред СЈО за да одговара за своите кривични дела.