(ВИДЕО) СОЛЗА МРСОЛЕВА ПОЧНА ДА ГО КАРА НАРОДОТ : Срам да ти е Македонски народе што седиш дома во папучи а ние сме тука само 100 души!!!

0
576

Погледнете го ова страхотно видео на Ќосињата и Солзето. Солза : Срам да ти е Македонски народе што седиш дома во папучи а ние сме тука само 100 души!!!