(ВИДЕО) СИ ЛЕГНАА НА БРАШНОТО ЌОСИЊАТА КОИ ДВЕ ГОДИНИ НЕ ПЛАШАТ СО ТИРАНСКА ПЛАТФОРМА: МИЦКОВСКИ ПРОЗБОРЕ НА АЛБАНСКИ!

0
363

Мицковски прозборе албански, а години уназад брмчат дека има тиранска платформа за разнебитување на Македонија. Конечно си легнаа на брашното…