(ВИДЕО) Сирот Латас, вечерва мораше да го одработи вработувањето на жена си во Гама и АЕК па мораше да го брани одморот на Грујо во Израел, очилата од 2500 долари, тепањето на Марјан од Доказ, лимузината од 600 000 евра!

0
309

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=r_Pyk_CfVbg[/youtube]