(ВИДЕО) СИРОТ КОЗАР: Сам искубан како кокошка си снима со мобилен емисии во колиба во Петровец, заврши муфтето, нема веќе емисии со цели екипи со кранови, џипови, гигантски студија, гости од цел свет со платени авионски карти и хотелски смештај во најскапите хотели низ Швајцарија!

0
782

Сам искубан како кокошка си снима со мобилен емисии во колиба во Петровец, заврши муфтето, нема веќе емисии со цели екипи со кранови, џипови, гигантски студија, гости од цел свет со платени авионски карти и хотелски смештај во најскапите хотели низ Швајцарија!