(ВИДЕО) СЕ ПОЈАВИ ПАЉАЧОТО СО БУНДА ОД 5.000 ЕВРА ПРЕД СЕДИШТЕТО НА МАФИЈАТА – АМДИ БАЈРАМ : ДОЖИВОТНО ЌЕ МУ ГО ПУШАМ КУРОТ НА ГРУЈО И ЌЕ МУ СЛУЖАМ НА РЕЖИМОТ ОД ВМРО-ДПМНЕ!!!

0
6712