(ВИДЕО) Саше Политико до Протуѓер: „Кои се тие десет души кои треба да се убијат?

0
312

Саше Политико, вечерва, во Пржино му се обрати на шефот на кабинетот на Никола Груевски, Мартин Протогер и го праша „Кои, се тие десет души кои требало да бидат убиени“ алудирајќи на негoвиот разговор со поранешната министерка за внатрешни работи, Гордана Јанкуловска.