ВИДЕО РЕПОРТАЖА од милионскиот ранч на Латас во Зелениково – АЗДИСАНИ НАФАТИРАНИ ПРОПАГАНДНИ КУЧИЊА КОИ СО ЛАЖЕЊЕ И МАНИПУЛАЦИЈА НА НАРОДОТ ЗАРАБОТИЈА МИЛИОНИ – УКРАДЕНИ НАРОДНИ ПАРИ!

0
2128

latas1-540x299

latas ranc 1 latas ranc 2 latas ranc 3