(ВИДЕО) РЕЖИМСКИ ТОКМАЦИ на ВМРО-ДПМНЕ од администрација преправени во членови на СПУКМ ја крадат кутијата со ливчињата од гласањето за нов претседател на Студентскиот парламент

0
238

Радио МОФ објави видео на кое се гледа како насилно изнесените гласачки кутии за избор на претседател на Студентскиот парламент се изнесуваат од гласачкото место.