(ВИДЕО) РАСТУРИ – ОВОЈ ЗАЕВ, СО ВАКВА ЕНЕРГИЈА И САМОДОВЕРБА ВЕЌЕ НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ГО СОПРЕ ВО НАРЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ: Ова е веројатно најдобриот настап на Зоран Заев пред камери во неговата политичка кариера досега!

0
488

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=ng9VMZ1mw3c[/youtube]