(ВИДЕО) ПРОФЕСОР СИ Е ПРОФЕСОР ПА МОРА ДА ОДРЖИ ПРЕДАВАЊЕ КАЈ СТИГНЕ, ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ ДО ЗАТУРОВСКА : Со цените кои ги предвиде предходната Влада, автопатот ќе чинеше блузу 700 милиони евра, додека Владата на Заев успеа да заштеди 95 милионии евра

0
589

Професор е професор, Локвенец и држеше предавање по математика на пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Лилјана Затуровска : Со цените кои ги предвиде предходната Влада, автопатот ќе чинеше блузу 700 милиони евра, додека Владата на Заев успеа да заштеди 95 милионии евра.