(ВИДЕО) Прилепскиот градоначалник, Илија Јованоски со велигденско обраќање им го честита Велигден на прилепчани

0
147

Прилепскиот градоначалник, Илија Јованоски со велигденско обраќање им го честита Велигден на прилепчани