(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ЗА ПРВ ПАТ ГО УПОТРЕБИ ТЕРМИНОТ ПРЕД НОВИНАРИТЕ: ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА!

0
239

Премиерот Зоран Заев пред новинарите по трет пат го употреби терминот ,,Да живее Северна Македонија”.