(ВИДЕО) ПОЧНА ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА: Добро е што Мицко на средбата се појави со Каракамишева, можел да се појави со Кавраков од Штип или со Тале од Прилеп

0
719

Добро е што Мицко на средбата се појави со Каракамишева, можел да се појави со Кавраков од Штип или со Тале од Прилеп.