(ВИДЕО) Поповски: Груевски нема да се врати на политичката сцена, спијте мирно

0
2145

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски нема да се врати на политичката сцена повторно, затоа спијте мирно, вели еден од најплодните македонски режисери Александар Поповски, кој беше гостин во централниот дневник на 24 Вести.

Извор : 24 Вести

СПОДЕЛИ

НАПИШИ КОМЕНТАР