(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ ПСИХОПАТИ СЕ ГЛАВНИ ЈАВНИ ПОДРЖУВАЧИ НА ГРУЈО: Ацо Рембрант мисли дека Американците фрлале дрога со авиони над Македонија и така го опиле народот за да гласа за Заев!

0
2088