(ВИДЕО) Петре Шилегов е ЦААААР! Му ја уништи прес конференцијата на режимскиот тастер Чибишев а овој уцвика и ја СПРАШТИ ПРЕД КАМЕРИ!

0
9187

Петре Шилегов е ЦАР! Му го еба цел прес денес на куртонот Чибишев кој сакаше да прави прес пред неговиот дом и да ја лаже јавноста за некаков наводен криминал од страна на Петре Шилегов за стан кој што е земен со кредит од 23 години.