(ВИДЕО) ПЕТАР БОГОЈЕСКИ ОД РЕФОРМАТОРИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ДЕБАТА НА КАНАЛ 5 ВЕРБАЛНО ГО ЗАКЛА ГРУОВОТО РЕЖИМСКО НЕУТРАЛНО КУРВИЧЕ, АЛЕКСАНДАР ПАНДОВ ОД ГДОМ!!!

0
708