(ВИДЕО) ПАТРИОТИ ЖИМИ ТАКВОТО – ПОГЛЕДНЕТЕ НА КОЕ ДЕРЕЏЕ ЈА ДОНЕЛЕ ГРУЕВЦИ АРМ: За прв пат по 10 години, Шеќеринска потпиша наредба за набавка на чизми за војниците!!!

0
603

ПАТРИОТИ ЖИМИ ТАКВОТО – ПОГЛЕДНЕТЕ НА КОЕ ДЕРЕЏЕ ЈА ДОНЕЛЕ ГРУЕВЦИ АРМ: За прв пат по 10 години, Шеќеринска потпиша наредба за набавка на чизми за војниците!!!