(ВИДЕО) ПАНДЕ СЕ ПРАВИ УДРЕН СО МОКРА ЧОРАПА: Уапсените за тероризам настрадаа затоа што ја пееја химната во собранието, тоа СДСМ не може да го прости?!?!

0
986