(ВИДЕО) ПАЛЧО СТРАТЕГО ГИ ТЕШИ ВМРОВЦИТЕ : Завршено е со Заев, неговата кариера е завршена, прашање е само колку години ќе остане на власт…десет, петнаесет или дваесет години!

0
1009

Стратегот Палчо на Алфа ги теши вмровците : Завршено е со Заев, неговата кариера е завршена, прашање е само колку години ќе остане на власт… (десет, петнаесет или дваесет години) – коментар на Народен Глас.