(ВИДЕО) ОТУГО ОЛЕЛЕ, ПАДНА ВМРО, КУРТОНИТЕ КВИЧАТ, НЕМА ВЕЌЕ МРСНЕ БУТОВЕ: Миленко се жали немал скршен денар, немал пари да си плати гориво, телефон и струја, ние издржавме 12 години со се ќотеци и затвори овие се усраа за само една година, вака ли бе ќе ја браните Македоња?!

0
761

ОТУГО ОЛЕЛЕ, ПАДНА ВМРО, КУРТОНИТЕ КВИЧАТ, НЕМА ВЕЌЕ МРСНЕ БУТОВЕ: Миленко се жали немал скршен денар, немал пари да си плати гориво, телефон и струја, ние издржавме 12 години со се ќотеци и затвори овие се усраа за само една година, вака ли бе ќе ја браните Македоња?!