(ВИДЕО) ОТКАКО ГИ ЗАГЛАВИ СИТЕ ЕКС МИНИСТРИ, ПОЛА ПРАТЕНИЧКА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ, СТОТИЦИ ЌОСИЊА И ВМРОВЦИ ПО СУДОВИ И ЗАТВОРИ, ГРУЈЧЕ ШПАРТА ВО БУДИМПЕШТА НИЗ ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ НА ШОПИНГ, ИМА СЕ ПА ТРОШИ ОД ПЉАЧКАТА ВО МАКЕДОНИЈА!

0
713

Откако ги заглави вмровците и ќосињата по затвори, Никола Груевски шпарта по шопинг во трговски центар во Унгарија, има се па троши од опљачканите македонци за време негово 12 годишно владеење.