(ВИДЕО) ОЛИВЕРЧО НЕ СЕ НЕРВИРАЈ БЕ: Откако паднаа од власт ВМРО-ДПМНЕ, кутар Оливерчо, еднодневниот министер, остаре 10 години за неколку месеци!

0
601