(ВИДЕО) ОВОЈ МУНГОСОТ ШТО ВОЗИ КОМБЕ ВО БРИСЕЛ И ЗЕМА 2000 евра ПЛАТА ГИ УБЕДУВА ВМРОВЦИТЕ ДА ЈА БОЈКОТИРАЛЕ РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА НА СИТЕ НАРЕДНИ ИЗБОРИ СО ТОА ШТО НЕМА ДА ЗЕМААТ ПЕНЗИИ, СОЦИЈАЛНО, СУБВЕНЦИИ?!?!

0
389

Какво гомно, зема 2000 евра плата во Брисел и вози комбе притоа ги убедува вмровците да ја бојкотираат Република Северна Македонија на сите наредни избори со тоа што нема да земат пензии, плати, субвенции, социјално и слично…значи тој може да зема 2000 евра во друга држава, се откажал од државата, живее надвор од неа, има редовни примања а притоа ги убедува вмровците да цркаат за леб со бојкот.