(ВИДЕО) ОВОЈ ЗАЕВ БИЛ ЕПТЕН ЗА НИКАДЕ : ТРИЕСЕТИНА ДРТАВИ ЌОСИЊА ВО ПРИЛЕП БАРААТ ИЗБОРИ И ОСТАВКА ОД НЕГО А ОВОЈ РЕШИЛ ДА ТЕРА ДВА ДО ТРИ МАНДАТИ ПО РЕД И ДА ЈА ВНЕСЕ ЗЕМЈАТА ВО ЕУ И НАТО, Е СТВАРНО Е ЗА НИКАДЕ!!!

0
803

Ќосињата бараат оставка од Заев и кемкаат за нови избори а овој решили да тера два до три мандати.