(ВИДЕО) ОВИЕ ТРОЈЦА КОМУЊАРИ И ПРЕДАВНИЦИ СДСМОВЦИ ШТО ГО БРАНАТ ГРУЈЧЕ ОД СДСМ И ЗАЕВ СЕ КАКО ДА ГИ ПРАВЕЛ ЛАТАС ВО ГАЗОТ НА ИВОНА, ЧОВЕК КОГА ГИ СЛУША ХЕМОРОИДИ ЌЕ ДОБИЕ!!!

0
1977