(ВИДЕО) ОВИЕ ДВАЈЦАТА СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ЛУЗЕРИ НА ПОЛИТИЧКАТА КРИЗА: Наместо на власт, сега мора да лижат вмровски измет, ферментиран, по 12 години бздење и клокотење!

0
445

Васето како пропали удбашки новинар и Палчо како пропали скопски бизнисмен се најголемите денешни лузери на политичката сцена. Васето и Палчо ќе мораат да лижат вмровски измет, веќе на другата страна нема простор за лижачи и рекетари па мораат вака со анти албански и анти СДСМ и анти Рамковен клокотења.