(ВИДЕО) ОВА САМО ВМРО ГО МОЖЕ: Изградиле школо во нива со тутун, без канализација, без водовод, без струја, без пат, без ништо!

0
861

Целата луда сторија ја има на прилепскиот портал Публикум.