(ВИДЕО) ОВА ЛАЈНО НЕБАЊАТО И ФАШИСТИЧКО ПОД ИТНО ЗА УШИ ТРЕБА ДА СЕ ДЕПОРТИРА ВО БУГАРИЈА – Стефан Влахов Мицов посакува пратениците на СДСМ да биле убиени!

0
4039

Како ги коментираат сликите од настаните во Собранието (од 27 април) членовите на Македонското патриотско здружение „Андон-Ќосето“ ги праша новинарот на ТВ 21. Дел од нив не сакаа да коментираат откако тој им ги покажа фотографиите на повредените пратеници Зоран Заев и Зијадин Села.

Но, Стефан Влахов Мицов, смета дека пратениците си го заслужиле ќотекот и дури малку им било.

– Овие предавници го заслужуваат најмалку тоа – рече Влахов Мицов.micov