(ВИДЕО) Ова е три часовната ФАНТАСТИЧНА симултантка каде премиерот Зоран Заев одговара на незгодни прашања на четири новинари и растура пет куртони СРЕДЕ МЕДИУМСКОТО ДУВЛО НА РЕЖИМОТ ВО МРТВ!

0
1279

СПОДЕЛИ