(ВИДЕО) Ова е се што треба да знаете за очилата на Грујо: Се викаат МАЈБАХ МОНАРХ, направени се од ист материјал како и внатрешноста на неговата Мерцедес лимузина од 600 000 евра!

0
350

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=l5pbp0iYj3c[/youtube]
[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=LKF1M5lRvFk[/youtube]