(ВИДЕО) Ова е песната со која ќе не претставува Тамара Тодевска

0
604

Вечерва беше промовирана евровизиската песна со која ќе не претставува Тамара Тодевска. Текстот e Коста Петров и Сања Поповска, композитори се Дарко Димитров, Роберт Билбилов и Лазар Цветковски, спотот е дело на Чедо Поповски.