(ВИДЕО) ОВА Е ГОВОРОТ КОЈ ЌЕ ГО ПАМЕТИ ЦЕЛИОТ БАЛКАН И ПОШИРОКО – ЧЕДА ЈОВАНОВИЌ СО ИСТОРИСКО ОБЕДИНУВАЧКИ ГОВОР ВО ТУЗЛА!!!

0
480

ОВА Е ГОВОРОТ КОЈ ЌЕ ГО ПАМЕТИ ЦЕЛИОТ БАЛКАН И ПОШИРОКО – ЧЕДА ЈОВАНОВИЌ СО ИСТОРИСКО ОБЕДИНУВАЧКИ ГОВОР ВО ТУЗЛА!!!