(ВИДЕО) ОВА Е ГЕНЕРАЛОТ КОЈ СЕ ЗАКАНУВАШЕ ДЕКА ЌЕ ГО БОМБАРДИРА СКОПЈЕ АКО ПАРЛАМЕНТОТ ГЛАСА ЗА НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА, СЕГА ЗЕМА ГЕНЕРАЛСКА ПЕНЗИЈА ОД 50.000 ДЕНАРИ И НЕ САКА ДА ЧУЕ ЗА ЕУ И НАТО!!!

0
1078

Тоа е тоа, ова е тој генерал кој се закануваше дека ќе го бомбардира цело скопје доколку Македонија гласа за независноста во 90-тите, иако сега ова старо пувало зема генералска пензија од 50.000 денари од државата и не сака да чуе за ЕУ и НАТО. Одвратно старо гомце скапано и расипано…