(ВИДЕО) НУКЛЕАРНА БОМБА: ПО 100 ДАДЕНИ ИНТЕРВЈУА ВО КОИ БЕШЕ ПРОТИВ ПРОМЕНА НА ИМЕТО, КУРТОН ДИПЛОМАТОТ РИСТО НИКОВСКИ КОЊО Е ЗА ПРОМЕНА НА УСТАВНОТО ИМЕ, ЈА ПРЕДЛАГА МАКЕДОНИЈА – ВАРДАРСКА?!?!

0
742