(ВИДЕО) НОВО УРНЕБЕСНО ВИДЕО СО СИЉАНОВСКА: Чепка во нос пред камера, признава дека за ништо не ја прашуваат во нејзиниот штаб и спотовите кои ги прават без она да знае што се збори во нив!

0
1305

Ново урнебесно видео:
Силјановска тврди дека не го гледала нејзиниот спот со „Жена ќе биде, нема да лаже“?!?
На прашањето зошто таа за претседател, одговара:„Зошто јас, па затоа што, нели, ние жените не лажеме!“
Е, сега, дали може да и се верува, погледнете сами.