(ВИДЕО) Нови 25 милиони евра странски инвестиции, Мерцедесот од 600.000 евра оди на електронска аукција, почетната цена е 220.000 евра!

0
338

Линк од целата прес конференција на владиниот портпарол за односи со јавност, Миле Бошњаковски ОВДЕ