(ВИДЕО) Николовски за ТВ 24: Ќе се продолжи рокот за аплицирање за субвенции за оваа година

0
143

Рокот за аплицирање на субвенциите за оваа година, најверојатно ќе биде продолжен, а владата брза да ги исплати субвенциите за годинава согласно законскиот рок, но неизвесно е дали тоа ќе се случи, вели во интервју за телевизија 24, министерот за земјоделство, Љупчо Николовски.

СПОДЕЛИ