(ВИДЕО) НИКОЛА ДИМИТРОВ НА КАНАЛ 5: Одлуката на претходната влада да се тепа со Грција е најголемата стратешка глупост во нашата историја, ние ќе и подадеме рака на Грција, светот ќе го награди тоа!

0
763