(ВИДЕО) НЕ САМО ШТО Е НАЈУБАВ МИНИСТЕР СО БЕМКА ВО ВЛАДАТА НА ЗАЕВ ТУКУ Е И ВИЦКАСТ – Никола Димитров: Новата зграда на владата е како пештера, нема прозорци, како една црна дупка е!

0
1944

brilijant