(ВИДЕО) НЕ САКАЈЌИ ГО ОТЕПА И НЕГО И ФИКУСОТ А ГО ПОФАЛИ ЗАЕВ: ЈАНКО БУРЕК МУ ГО ПРЕДЛОЖИ НА МИЦКОВСКИ ГАЗДАТА НА ТВ СОНЦЕ ЗА ПРЕЦЕДНИК НА ДРЖАВАТА!

0
524

Јанко Бурек го отепа Мицкота, во емисијата на ,,Јади Бурек” му го предлага на претседателот на опозицијата Џорџ Атанасовски, газдата на ТВ Сонце.

Заев е искусен бизнисмен 😀