(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТЕН ГАФ – ЌОСЕТО САМО СЕ ИЗДАДЕ: Изборите не беа слободни и фер, полицијата не ни дозволуваше да вршиме притисоци на денот на изборите?!?!

0
3459

Водачот на Ќосињата од Велес се издаде сам во интервју за Миленко Шоу, вика дека полицијата не им дозволувала на денот на локалните избори да вршат притисоци низ Велес?!?!

(точно 11-та минута од емисијата)