(ВИДЕО) На новинарот Љупчо Цветановски срцето му се кинело за Митко Чавков што не го допил вискито, за претепаните пратеници од 27-ми април го болело тасе

0
988
На новинарот Љупчо Цветановски срцето му се кинело за Митко Чавков што не го допил вискито, за претепаните пратеници од 27-ми април го болело тасе