(ВИДЕО) На вакви ФАШИСТИЧКИ КУРТОНИ како Пандов треба да им се забрани доживотно настап пред камери, Еве што за телевизија БЕЛИЗЕ изјави ова ФАШИСТИЧКО ГОМНО : Во земјава не постојат Албанци кои и мислат добро на Македонија?!?!?!?!

0
2624