(ВИДЕО) Музичката естрада во Македонија сега има нова звезда, Теодора Гошева со нејзиното најново видео ,,Во миг од времето” ќе ви ги стопли срцата

0
841

Теодора Гошева од гевгелиското дуо ,,The G Notes” кое е формирано заедно со нејзиниот брат Глигор објавија прекрасно музичко видео кое е исто така дел од македонските идоли.

Најновата авторска песна чиј композитор е Теодора Гошева гласи ,,Во миг од времето” каде со задоволство ви препорачуваме да ја ислушате и да уживате во прекрасните звуци како и во прекрасниот глас на нашата нова и идна звезда.

СПОДЕЛИ