(ВИДЕО) МЛАД МАКЕДОНЕЦ ОД АВСТРАЛИЈА НЕ МОЖЕ ДА ГИ РАЗБЕРЕ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ МАКЕДОНЦИ

0
1392

На малиов никако не му е јасно зошто Македонците на свадби канат 500 души, се прават дрва од пиење, зашто плачат кога треба да се оди на одмор во Македонија, зошто толку си ги тепаат децата…

СПОДЕЛИ